Kontakt

KONTAKT OSSFor å kontakte oss, kan du enten ringe oss mandag til fredag mellom kl 08:30-10:00, du kan sende oss en e-post, benytte deg av kontaktskjemaet nedenfor, eller sende oss en melding via får facebook-side. Hvis noe er akutt, og du har behov for øyeblikkelig hjelp, må du ringe uavhengig av tid på døgnet (standardtelefon eller vakt utenom åpningstider).

Feiringveien 2175, Feiring

906 65 544

Veibeskrivelse etter avkjøring

Klinikken holder til i dette koselige huset på gården. Inngangspartiet er på motsatt side av det som er vist her. Når du svinger inn på gården, hold til høyre der veien deler seg, og sving til høyre igjen ved hovedhuset. Da ser du straks klinikken på høyre hånd.

Ta gjerne kontakt med oss her!

 
 
 
 

På klinikken tilbyr vi alt fra små til større tjenester, som vaksinering og ormekurbehandling, utredninger, kastrasjon, ultralydundersøkelser, og veiledning i forhold til fôring og ernæring. Vi har eget operasjonsrom, og alle dyr får våkne opp i stua vår etter narkose. Vi kan også komme på hjemmebesøk etter avtale mot et tillegg i prisen.


Vi har et bredt tilbud av leiebånd, halsbånd, diverse pleieartikler mm i vår butikkavdeling.


Vi fører også høykvalitetsfôr fra Royal Canin, Vom og Hundemat, 


Større inngrep som for eksempel beinkirurgi, og pasienter som krever døgnovervåkning vil henvises videre.


Under kan du lese litt om de vanligste prosedyrene vi foretar oss på klinikken. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål!