Om oss

OM OSS

Pål Sindre Lundstad


Pål Sindre er veterinær ved klinikken. Han begynte studietiden ved Norges Veterinærhøyskole i 1991. I 1997 ble han uteksaminert. Pål Sindre har jobbet i Ringsaker, Verdal, Målselv, Senja, Ryfylke og Toten før han flyttet hjem i 1999 og tok over gården. Han har bred erfaing med både små- og stordyr. Hjemme har Pål Sindre blandingshunden Milla, kattene Tøffen og Skibladner.

May Rita Midthus

May Rita jobber som assistent ved klinikken. Hun har bred kompetanse innenfor atferd og fôring etter mange år i dyrebutikk. May Rita bistår under operasjoner, har ansvaret for butikkdelen av klinikken, og sørger for at alle pasienter får tilstrekkelig med klapp og kos under oppholdet. Hjemme har May Rita  engelsk setterene Ask, Princess og Sofia.

På klinikken tilbyr vi alt fra små til større tjenester, som vaksinering og ormekurbehandling, utredninger, kastrasjon, ultralydundersøkelser, og veiledning i forhold til fôring og ernæring. Vi har eget operasjonsrom, og alle dyr får våkne opp i stua vår etter narkose. Vi kan også komme på hjemmebesøk etter avtale mot et tillegg i prisen.


Vi har et bredt tilbud av leiebånd, halsbånd, diverse pleieartikler mm i vår butikkavdeling.


Vi fører også høykvalitetsfôr fra Royal Canin, Vom og Hundemat, 


Større inngrep som for eksempel beinkirurgi, og pasienter som krever døgnovervåkning vil henvises videre.


Under kan du lese litt om de vanligste prosedyrene vi foretar oss på klinikken. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål!